Availability: U prodaji

Crveno kao garnet

Originalna cena je bila: 1.790,00 RSD.Trenutna cena je: 1.521,50 RSD.

Autor: Jelena Antić
Godina izdanja: 2024.
Br. str.: 435
Povez: Mek
Format: 145mm x 205mm
Pismo: Latinica

Opis

Crveno kao garnet – autor Jelena Antić

“Ovo nije naš kraj… obećavam”

Adora se vraća u Garneton gde će otići na sam kraj sveta kako bi spasila Dantea. Na tom putovanju zapašće u toliko duboku tamu koja će na nju ostaviti večni trag. Sindorije više ne napadaju Adoru, već je dozivaju. Da li je Adora zapala u tamu toliko duboku, da je sada stvorenja tame smatraju saveznikom?

Sam lord tame je doziva. Kraj se bliži. Zlo se budi. Da li je ljubav zaista najmoćnija magija na svetu? Ukoliko Adori ne bude bilo povratka, hoće li njeni prijatelji biti dovoljno odani da pređu na stranu tame, ili će se okrenuti protiv nje? Bitka za Zedelmor je neizbežna. Istorija se ponavlja. Rase se moraju udružiti da bi pokorile lorda tame i njegove sledbenike. Ali ovoga puta, to neće biti dovoljno.

Hoće li ljubav spasiti svet, ili će ga uništiti?

Zaplovite u poslednji deo trilogije Oniks, gde vas čeka jedno strastveno i emotivno putovanje kroz mračne predele svesti.

“Verujem da ni sama autorka s početka pisanja trilogije nije znala da će ona dobiti revolucionarni karakter u svetu pisane reči. Oslikati u svakom smislu jedan nestvarni svet – likove, predele, bezvremene a svevremene, sva dešavanja spada u svojevrsno umeće. Stoga, ne bojte se obimnosti, zgrabite knjige i zakoračite u svoje biće, čekaju vas čudesa.” – BILJANA STANOJEVIĆ (pesnikinja i spisateljica)