-
Kanabis i CBD za zdravlje i wellness
0Autor: Aliza Sherman
Godina izdanja: 2020
Br. str.: 166
Povez: 145mm x 200mm
Format: Mek
Pismo: Latinica -
Prehrambeni kompas
0Autor: Bas Kast
Godina izdanja:
Br. str.:
Povez:
Format:
Pismo: Latinica -
Vježbajte bez sprava
0Autor: Mark Lauren
Godina izdanja: 2016.
Br. str.: 178
Povez: Mej
Format: 160mm x 240mm
Pismo: Latinica -
Neterov atlas anatomije čoveka : klasičan topografski pristup – osmo izdanje
0Autor: Frank H. Netter
Godina izdanja: 2023.
Br. str.:
Povez: Tvrd
Format:
Pismo: Latinica -
-19%
MAHUNARKE-PASULJ,BORANIJA,GRASAK
0Mahunarke su odlične namirnice jer su bogate belančevinama, mineralima i vitaminima. Zbirka recepata za pripremu ukusnih jela od mahunarki.
-
-
-19%
ŠPANSKA KUHINJA
0Riblji kuvar
Obrada ribe, predjela, salate, namazi, riblje čorbe, bujoni, rečne ribe, rečni rakovi, morske ribe, rakovi, školjke i mekušci, začini.
-
-19%
KUVAR NJU ORLEANSA I JUŽNE LUJIZIJANE
0Kuhinja Nju Orleansa ima francusko lice, špansku dušu, afričke ruke i italijansko srce. U knjizi se nalazi preko dvesta recepata uz najmanje 32 fotografije u boji jela spremljenih po receptima iz knjige. -
-19%
ŠPANSKA KUHINJA
0Španska kuhinja je zaista šarenolika i oni pored pršute po kojoj su poznati u celom svetu imaju u svom meniju i plodove mora, povrće i nezaobilazno maslinovo ulje.
Prvi i najbitniji obrok u toku dana je doručak na koji ćemo se fokusirati u ovom tekstu. Bilo da ste ljubitelj jaja, žitarica, sendviča ili zdravog doručka ovaj obrok ne bi trebalo da preskačete.
Španija spada u zemlju koja ima 2 doručka. Prvi kad ustanu je obično manje bitan i tad jedu ćurose sa toplom čokoladom. Drugi doručak je svetinja i tada se obično jede omlet ili hleb sa paradajzom.
-
-19%
MAĐARSKI KUVAR
0Mađarski kuvar
Osnov ove svetski poznate kuhinje što se jela tiče predstavljaju supe i čorbe, koje su po pravilu kompletna jela, zatim gulaši i paprikaši, tu su i perkelti, tokanj. Perkelt je jedna suvlja varijanta gulaša. Paprikaš je varijanta gulaša začinjena brašnom i pavlakom. Paprikaš se najčešće pravi od telećeg ili pilećeg mesa, dok je za gulaš i perkelt pogodnije svinjetina, ovčetina, guščetina ili divljač. A tokanj je erdeliska varijanta nešto drugačije začinjenog gulaša nastala mešanjem mađarske i rumunske kulinarske tradicije.
-
-19%
-
-19%
PALAČINKE
0Slane palačinke: za doručak, sa sirom, sa povrćem, sa gljivama, sa mesom, sa iznutricama. Slatke palačinke: jednostavne, sa čokoladom, sa voćem, sa koštunjavim …
-
-19%
JELA SA PAPRIKAMA
0Veliki broj ideja za jela od paprika. Paprike se mogu spremati na različite načine i kombinovati sa drugim namirnicama, a u ovom časopisu možete naći dobro proverene recepte
-
-19%
INDIJSKA KUHINJA
0Indijska kuhinja predstavlja simfoniju različtih ukusa i spada među najspecifičnije na svetu. Mnogo začina i ljutina glavne su karakteristike indijskih jela. Uzbudljiva i egzotična hrana posebno je popularna kod vegetarijanca. Pozivamo vas da krenete sa nama na gastro putovanje. Čekaju vas originalni recepti indijske kuhinje. Saznaćete kako se priprema indijska hrana, u tome se i krije tajna.
-
-19%
JELA SA VINOM
0Čorbe, jela od povrća, iznutrice, teletine, junetine, svinjetine, jagnjetine, rečne ribe, morske ribe i plodova mora, salate, sosovi i sve to sa vinom.
-
-19%